MENU

Søg vare

SØG

0 kr.

Rebus

Rebus med dyr

Rebus med dyr til børn
HENT

Rebus til børn

Rebus er navnet på en type af sjove ordgåder, der både henvender sig til børn og voksne. Børn elsker forskellige typer af gåder, og rebusser er derfor en oplagt familieaktivitet, der både giver smil på læben og kombinerer leg og læring med grammatik, ord og bogstaver. På den måde er leg med rebus en oplagt muliglighed for at øve forskellige bogstaver og dygtiggøre sig i, at minusse og plusse bogstaver i kombination med forskellige ord. Af samme grund er rebusser særdeles anvendt i skoleregi, hvor de udgør et både underholdende og lærerigt supplement til de mere teksttunge undervisningsmaterialer.

En rebus løses ved at sammensætte billeder og eventuelle tegn til hele ord. Eksempelvis kan en rebus bestå af billederne af en pind og et svin, hvilket tilsammen giver ordet pindsvin. Nogle gange indeholder en rebus også bogstaver med et plus (+) tegn, eller et minus (-) tegn. Disse tegn står altid i forlængelse af et billede. Bogstaverne skal således henholdsvis fratrækkes eller plusses med det tilhørende billede.

I Naturlaboratoriet har vi lavet forskellige typer af rebus til børn, opdelt på forskellige niveauer. Jo flere billeder og tegn der indgår i en rebus, jo sværere er ordgåden som regel at løse. I Naturlaboratoriet er vi meget optagede af natur, udeliv og science, så derfor vil disse emner udgøre et fælles tema for de forskellige rebusser, nemlig navnet på forskellige dyr.

Download gratis alle vores rebusser her på Naturlaboratoriet.

Ekstra underholdning:

NaturBingo Farvelæg tegning

Populære produkter

Deuter Starlight. Sovepose til barn fra deuter i farven blå - billedet af sovepose udrullet

Deuter - Starlight - barn

Blå

749 kr

Rygsæk børn. Deuters 10 L Waldfuchs rygsæk til børn i grå. Billede af bagside.

Waldfuchs 10 L

Slidstærk børnetaske

349 kr

Fiskenet børn

Fiskenet til børn

Let og holdbart fiskenet

139 kr

Spinnestang til børn

Spinnestang til børn

Let og solid

314 kr

FØR 349 kr.

Naturplakat med fugle fra haven

Havens fugle - naturplakat

40 arter

179 kr