MENU

Søg vare

SØG

0 kr.

NaturBingo

Gratis download!

På stranden

Naturbingo - find dyr på standen HENT

På legepladsen

Naturbingo - find på legepladsen HENT

Ved søen

Naturbingo - find dyr ved søen HENT

I haven

Naturbingo - find dyr i haven HENT

I skoven

Naturbingo - find dyr i skoven HENT

Udforsk naturen med børn med NaturBingo

Der findes et utal af forskellige muligheder, når man ønsker at tage børnene med på opdagelse i naturen. Nogle gange, hvad enten man er forældre eller pædagog, mangler man dog lige en god idé! – en specifik ting at kigge efter, eller et specifikt udflugtsmål. Løsningen hedder Natur bingo, og børnene elsker det!

Natur bingo er gennem de seneste år blevet ekstremt populært, både som et pædagogisk værktøj i daginstitutioner der arbejder med natur, udeliv og science, men også blandt børnefamilier, der ynder at færdes i naturen. Natur bingo går i alt sin enkelthed ud på at udfylde alle felterne på bingopladen - ligesom ved traditionelt bingo. Et felt er udfyldt, når barnet finder eller ser, den specifikke genstand som er afbilledet på naturbingopladen. Personen der først udfylder alle felterne, har vundet. Ligesom i traditionelt bingo kan man både spille med række og fuld bingo plade. På bingopladerne har vi afbilledet forskellige dyr og planter. Alle disse er relativt almindelige i Danmark, og de fleste dyr og planter kan findes i haven, på stranden eller i skoven. Billedikonerne på natur bingo pladen er tegnet med tydelige karakteristika, så børnene nemt kan genkende den pågældende plante, eller det pågældende dyr.

Fordelen ved natur bingo er, at børnene oftest bliver så optaget i deres søgen efter dyr og planter, at de fuldstændig glemmer, at de samtidigt går rigtig mange meter. På den måde er natur bingo også en sund fysisk aktivitet. Endnu vigtigere er det, at børnene hurtigt opbygger et godt kendeskab til de forskellige dyr- og plantearter, og at børnene lærer at skelne herimellem. Derudover opbygger børnene også en god forståelse for, at dyr og planter hører hjemme i forskellige naturmiljøer. Derfor har vi netop lavet natur bingo plader der er opdelt i forskellige temaer.

Print vores gratis natur bingo plader og skynd jer ud i naturen. Hvem bliver den første til at finde en sommerfugl?

*Overvej evt. at laminere jeres natur bingo plader så de kan genbruges.

Relaterede artikler

Rebus er navnet på en type af sjove ordgåder, der både henvender sig til børn og voksne. Børn elsker forskellige typer af gåder, og rebusser er derfor en oplagt familieaktivitet, der både giver smil på læben og kombinerer leg og læring med grammatik, ord og bogstaver
En guide til at lave papirflyver i forskellige modeller
Tegne-ark med fugle | Print og farvelæg tegninger med fugle

Relaterede kategorier

Mikroskoper til børn

MIKROSKOPER

Børnebøger

BØGER

Globus til børn

GLOBUS

Del indhold på Facebook Del indhold på Twitter Del indhold på Pinterest Delindhold på LinkedIN Del indhold på Google Plus