MENU

Søg vare

SØG

0 kr.

Saftige Hjemmelavede Burgerboller med Grahamsmel: En Nem Opskrift

Burgerboller - opskrift
Burgerboller

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Aktiver gæren: Opløs sukker i lunken mælk og tilsæt tørgær. Lad det sidde i et par minutter, indtil det begynder at skumme.
  2. Bland de tørre ingredienser: I en stor skål, kombiner hvedemel, grahamsmel, og salt. Lav en fordybning i midten og tilsæt den aktiverede gær samt blødgjort smør.
  3. Ælt dejen: Ælt ingredienserne sammen, indtil dejen er glat og elastisk. Dæk skålen med et rent klæde og lad dejen hæve i ca. 1 time, indtil den fordobler sin størrelse.
  4. Form bollerne: Del dejen i lige store portioner og form dem til boller. Placer dem på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve i yderligere 30 minutter.
  5. Bagning: Forvarm ovnen til 200 grader. Bag bollerne i ca. 15-20 minutter, indtil de er gyldne og lyder hule, når du banker let på bunden.

Nu er dine hjemmelavede burgerboller med grahamsmel klar til at blive fyldt med dine foretrukne ingredienser. Denne opskrift garanterer en lækker og unik smag, der med garanti vil imponere dine smagsløg.

Relaterede artikler

Opdag sjove og næringsrige madpakkeideer til børn på Naturlaboratoriet. Vores eksperttips og opskrifter sikrer sunde og velsmagende måltider, der glæder både små ganer og forældres bekymringer. Tag skridtet mod en nærende og lækker madpakkeoplevelse i dag!
Prøv vores lækre opskrift på pølsehorn - nem og hurtig at lave. De bløde, gyldne pølsehorn er perfekte som en velsmagende snack eller frokost. Se trin-for-trin guide her!
Prøv vores fantastiske opskrift på hjemmelavede pizzasnegle med møre skinkestrimler. En simpel og velsmagende opskrift, perfekt til børnefødselsdage, hyggelige aftener eller som en lækker snack. Gør din næste pizzaaften ekstraordinær!

Relaterede kategorier

Drikkedunke til børn

DRIKKEDUNKE

Madkasser til børn

MADKASSER

Del indhold på Facebook Del indhold på Twitter Del indhold på Pinterest Delindhold på LinkedIN Del indhold på Google Plus